Terrormisstänkt inte längre misstänkt

Terrormisstänkt inte längre misstänkt. Det har varit ett stort mediadrev efter att polisen gick ut med namn och bild på en person som bodde på ett asylboende i Boliden. Idag släpptes han fri då det inte fanns några misstankar kvar mot honom. Man funderar över hur det kan bli på detta sätt att man tror att en terrormisstänkt skyltar med namn på sin lägenhet.

Personen i fråga hade de lägre graden misstanke men trots detta gick msn ut med namn och bild. De flesta media gick ut med namn och bild. Hoppas vi får veta vad som ligger bakom att det kan bli så fel. Har han någon annan person dom uppträtt under hans namn eller är det vilseledande uppgifter säkerhetspolisen fått. När det blev så offentligt med bild och namn trodde i alla fall jag att det fanns något bakom anklagelserna.

Polisen fick mycket beröm för sin insats på det sätt gripandet skedde och när det gick så lugnt till började ett visst tvivel. Nu fortsätter utredningen om brottet som handlade om förberedelser till ett terrorist brott även om person som greps inte längre har någon misstanke mot sig.

I en orolig tid där det skett många terrorbrott är det inte bra att det skapas oro. Vi måste få reda på hur det gick så här snett mot den här personen som var misstänkt. Det var inte rätt person som man efterlyste om det nu fanns några planer på terrorbrått.

En kommentar

  1. John

    Fel!!!
    Bilden läckte ut från den vanliga polisen, den var sekretessbelagd. Men media valde att på eget bevåg publicera den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.