Seger för Björklöven gläder så klart

Seger för Björklöven gläder så klart. I stort sett en bra match med höjdpunkter och lite dalar som det oftast är i ishockey. Det är slutet som räknas och höjer man nivån lika mycket som sedan förra matchen blir det fler segrar. Jag är framför att glad att det var länge sedan det var så mycket glöd och att Kim bestämt sig för att spika igen och det var 5 sekunder när de gick ett turmål som från min position såg ut som offside i målgården.

Däremot blir jag inte förvånad över vad Gustav Pettersson på VK säger ”Enligt mig ett märkligt val, mera ett säkert kort än en nystart.” Då gäller det tillsättningen av en ny VD. Tänk att en reporter på VK förnedrar personen genom att säga så. Han vill tydligen att det är bättre att satsa på ett osäkert kort. Som ansvarig i en bolagsstyrelse har man aldrig råd att chansa. Däremot kan man inte alltid pricka rätt och så är det. Det visar som vanligt att VK tror att de vet bättre än en styrelse som sitter och tar ansvar.

Jag bara vet att den arbetsplats som han själv jobbar på har haft flera interna rekryteringar på VD posten än vad Björklöven haft. Bland många kanske rent utav de flesta företagen har karriärstegar där anställda har kunnat nå den högsta posten i bolaget. Jag tror på vår nye VD till hundra procent och det gör hela styrelsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.