Trump fortsätter med att valet är riggat

. Trump fortsätter med att valet är riggat. Det tog han upp i den sista debatten mot Clinton. Det har fått många i Susa att oroa sig för att det ksn bli v Trump dömer ut presidentvalet som riggat. Det har fått många att oroa sig att våldsamheter kan bryta ut efter valdagen. I går vägrade han svara på om han kommer att respektera valresultatet. Det här visar vilken typ han är och motivet till att vägra svara säger han är att han vill hålla spänningen uppe. Självklart har det spridit Chockvågor i USA.

Donald Trump har hela tiden upprepat sin anklagelse om att valet skulle vara riggat. Men timmarna innan debatten sa hans dotter Ivanka att hennes far skulle acceptera valresultatet oavsett utgång. Jag tror att min pappa kommer att göra det rätta. Det är sådan han är sa hon.

När Trump själv fick frågan i debatten mot Hillary Clinton lät det annorlunda. Han vägrade att acceptera valresultatet villkorslöst. Jag kommer att titta på det i sinom tid, svarade han.Låt oss var på det klara med var han säger och vad det betyder. Han svartmålar vår demokrati, sa Clinton.

Nu är det slut med debatterna och han kommer säkert under den tid som är kvar att fortsätta sprida lögner. Jag tycker man i USA måste börja se över hur de har det med demokratin. Kan det vara rätt att man kan köpa sig en nominering till presidentkandidat för det är det som sker då kandidaterna måste finansiera sin kampanj. Vi har tycker jag ett bättre system där partierna talar om vilken som är statsministerkandidat och i Finland är det partierna själva som nominerar. Hoppas Clinton går väljarnas förtroende och att pajasen Trump var en parantes

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.