Förlust för Björklöven igår

Förlust för Björklöven igår. Det var visst femte gången i rad man åkte på stryk efter ett derby mot MoDo. Nu såg jag inte matchen i går eftersom vi hade repskap i partiet där vi fastställde två listor till kommunvalet, en för varje valkrets samt nominerade till riksdag och regionkommun samt utsåg vilka som ska leda nämnderna när vi vunnit valet.

Av referaten från Lövens match gjorde man helt enkelt en dålig match. Vad dessa bottenmatcher beror på är svårt att sia om. Nu fanns inga skador som kunde ställa till det och det ser ut som om man glömt bort hur man gör. För att man vann mot MoDo kan man väl inte tro att det bara var att knyta skridskorna och hämta hem poängen.

Nu stod inte Werner i mål utan det gjorde andremålvakten Oscar Masiello och han verkar ändå ha gjort en mycket bra match. Synd för honom då han fick stå när det blev förlust. Det ser ut som om en onödig utvisning gjorde att Hästen fick ledningen med 2-0. Skottstatistiken vann de med 31-21 och Löven de släppte in 0-1 i spel fem mot fyra och 0-2 i spel fem mot tre. Nu har man två svåra bortamatcher i rad så det gäller att man skärper till sig för att inte ramla neråt i tabellen

3 kommentarer

  1. Håkan Linerud

    Hej Lennart,,Väldigt tråkigt att du inte kan fortsätta som kommunalråd och hålla i ekonomin,,,
    Ha en skön Jul, ????och mata småfåglarna så att dom slipper gå på
    soss,det verkar bli en hård vinter,,❄❄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.