Mycket skön seger för Björklöven

Mycket skön seger för Björklöven. Jag var lite rädd för den här matchen då Oskarshamn är ett bra lag. Nu vann Björklöven med hela 5-1 och man tog vara på chanserna. Fick en tidig ledning och även en 2-0 i början av andra perioden. När man gjorde 3-1 så tror jag att de skjut 11 skott och det är effektivt. Sista perioden höll man i bra och de hade gett upp helt efter 17 minuter och tog därför inte ut målvakten.

Det går inte att lämna den här matchen utan att tala om domaren som idag var en av de sämsta domarna jag sett. Då vet ni att jag menar Pierre Schilken. Det är länge sedan han varit här tack och lov. Det blir aldrig så mycket snack som när han dömmer. Jag har sagt det tidigare och kritiserat honom hårt förra året då jag satt i styrelsen och blev tacksam att jag idag inte behöver ta den hänsynen när vår ordförande fick valberedningen att peta mig. Det var dock inte många på årsmötet mest styrelsen då föreningsmötet i Björklöven och det är bekymmersamt.

Jag ska med spänning se hur det går med den så kallade enkronasmatchen för jag drog ihop många enkronor när den var förra säsongen. Tur att vi har en bra VD och duktiga försäljare. Men har jag varit kvar har jag säkert dragit in en hel del pengar.

Tillbaka till gårdagens match så vill jag påstå att Werner räddade segern. För under matchen bjöd Björklöven verkligen Oskarshamn på minst 10 toppenlägen och jag tror de blev så överraskade av bjudningarna så de glömde bort hur man tar tillvara sådana frilägen. Björklöven ställer till det så hemskt och gör det så dåligt i egen zon och bjuder på så mycket och rättar man inte till det spelet så spelar man i botten av serien.

Hur fasen kan man sätta sig i sådana situationer som man gör i egen zon. Försvarsspelet fungerar inte och har det inte varit för Adam Werners spel har det kunnat varit en förlust i går kväll. Nu tror jag det är Karlskoga borta på lördag och så är nästa hemmamatch på måndag. Vinst borta kan det bli utsålt inför sista matchen inför julledigheten