Alliansen hand i hand med media

Alliansen hand i hand med media. Dessutom har den ingen skam alls. Nu säger man på område efter område att man ska satsa mer bland annat på poliser. Det är Alliansen som rår för att det finns få poliser idag. De har ansvaret för hur många poliser det finns idag eftersom de utbildade för få. S-Regeringen har sett till att det utbildas dubbelt så många poliser i dag jämfört under alliansregeringen och Ask. Medias redovisning handlar om vad alliansen ska satsa och inte orsaken till att det är brist nu. Varför lägger man inte skuldbördan på de som haft ansvaret ?

Jag tycker att media visar på en total okunskap när man inte en enda gång ställer frågan om poliser och andra yrken som har brist på personal varför alliansen inte utbildade poliser när man hade makten. Det här är ytterligare ett bevis på att media bedriver reklam för alliansens poltik även på nyhetssidorna och det gör inte bara tidningarna utan även SVT, Mats Knutsson är nog deras bästa valarbetare och ärligt talat är Tv4,s reporter i samma klass. Jag tycker inte att publicservice företagen har en objektiv syn. Det tror jag också beror på att de flesta är från Stockholmsområdet. När det gäller inrikesbevakningen var det bättre förr.

Så tillbaka till polisbristen så finns en sann artikel i Omni och så här ser den ut.
POLISENS FRAMTID Åtta av tio polisanställa uppger i en enkät från Polisförbundet att de saknar bemanning för att utföra de arbetsuppgifter som förväntas.
Justitieminister Morgan Johansson (S) säger till Ekot att Sverige i dag utbildar dubbelt så många poliser som den förra regeringen gjorde och att antalet nu ökar.
Vi har ju för få poliser, vi lider fortfarande av den borgerliga regeringens nedskärningar när det gäller polisutbildningen, säger Morgan Johansson.Moderaternas rättspolitiske talesperson Tomas Tobé säger att det krävs politiska förslag för att få ut fler poliser i yttre tjänst.  Tomas varför gjorde inte ni det för problemet är inte nytt

När det så gäller den organisationen som inrättats för Polisen så är den ett resultat från alliansens tid även om man hört alliansföreträdare kritisera den nu.

2 kommentarer

  1. Krister

    Varför ljuger Lennart Holmlund? Det du påstår här är inget annat än ren lögn. Antalet intagna på Polishögskolan har sjunkit sedan socialisterna kommit till makten. Detta är faktum, och lätt att kontrollera.
    Så, varför ljuger du? Jo, för att det är valår, och i frågan om lag och ordning så har ni socialister ingenting att komma med. Därför tycker du att det bästa sättet att fånga väljarnas uppmärksamhet är att ljuga. Men vet du vad? Väljarna ser igenom dina lögner!
    Det är bara att konstatera att du och partivän A. Forss är alliansens bästa valarbetare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.