Jan Hägglund är ute på grumligt vatten

Jan Hägglund är ute på grumligt vatten. Jag tycker faktiskt att det är förvånande att han inte blir avstängd från att blogga. Han har under en tid påstått många saker som liknar att han haft mardrömmar. Jag vet mycket väl att han är ansvarig för sina bloggar men jag blev hotad av förre Chefredaktören att stängas av från bloggen om jag skulle skriva likadant flera gånger, trots att det var sanning det jag skrev och inte var VK,s ansvar.

När det gäller Hägglunds bloggar om det dom hänt i kommunen med ekonomipersonal kan han inte veta vad som hänt och han har kränkt flera personer. Han vet inte ett dugg hur man hanterar personalfrågor och han kan jämställas med V,s agerande. När vi andra gick fackliga grundutbildningar var han djup försjunken i den Trotskias läran att fundera över hur man infiltrerar arbetarrörelsen och på det sättet ta makten för att kunna inleda revolutionen enligt modellen som Trotskij företräder.

Nu har han även beskyllt en del personer som är medlemmar hos oss för att vara Islamister. Vi har medlemmar med olika religös bakgrund och kalla dem för islamister är en rent förtal av dessa personer. Jag trodde någon från Arbetarekommunen skulle agera offentligt mot den kränkning Jan Hägglund gör med medlemmar i partiet med muslimsk tro som engagerat för den Socialdemokratiska ideologin som Hägglund blivit utesluten från då han var med i Offensiv som inte var förenligt med Socialdemokratin. Sluta kränka folk i din blogg Jan Hägglund det är inte värdigt en ledamot i kommunfullmäktige i Umeå. Det skadar ditt engagemang i kampen mot nazismen och extremhögern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.