Virtanen anklagad för att ha drogat och våldtagit. Och lite mera

Virtanen anklagad för att ha drogat och våldtaget. De anklagelserna kom från Cissi Wallin och det skulle ha hänt 2006. Han jobbade på Aftonbladet och den mannen ger jag inte mycket för. Whitney Huston en mycket duktig sångerska dog den 11 februari 2012. Som sagt hon var en duktig sångerska men hade stora problem med droger. Hon till och med tog droger tillsammans med sin dotter.

Jag skrev några bloggar om detta då jag tyckte media och inte minst Aftonbladet glorifierade henne och hennes knarkande och jag tyckte även att hon var en dålig mor som knarkade med sin dotter. Detta fick Virtanen att fullständigt gå i taket och hade en kampanj mot mig och till och med tyckte jag borde avgå.
Den 21 feb 2012 hade jag en blogg som hette. När man kritiserar media då ageras det 
20 feb hade jag en Jag ser att Aftonbladet inte tål kritik 
18 feb och då hette bloggen Sluta höj Whitney Huston till skyarna.
Som sagt det blev ett djävla liv och till och med VK tyckte det var fel att jag skrev att hon var en dålig mamma som knarkade med sin dotter.

Minns jag inte fel så hade Aftonbladet ett dubbelt uppslag där denna Virtanen krävde att jag skulle avgå för detta. Det satt löpsedlar över allt i stan för Aftonbladet med det kravet. Alla eller i alla fall de flesta vet att jag är en stark motståndare till knark och knarkandet. Jag tyckte självklart att det var fruktansvärt att Aftonbladet tog parti för knarkliberalerna genom att annonsera att jag borde avgå och har efter den tiden enbart köpt tidningen någon enstaka gång. Kommentarerna på min blogg var många och flera innehöll olika typ av hot från knarkliberalerna, men en stor majoritet delade min uppfattning.Jag tycker också det var ett grovt övergrepp av Aftonbladets chefredaktör att stå bakom kravet på att jag skulle avgå för att jag tyckte att hon var en dålig mamma som knarkade med sin dotter. Ledaren stod bakom kravet genom att publicera artikeln

I dag sex år senare har även dottern dött av sitt missbruk.
Virtanen har även fått gå från Aftonbladet. Jag har slutat för jag har kommit upp i åldern men kampen mot knark och andra droger ger jag aldrig upp. Jag fick även många uppgifter om Virtanen och hans bakgrund. Det sammantaget gör att för honom och även Aftonbladet litar jag inte på. Gå in och läs mina bloggar från 2012 i februari får ni se vad jag skrev och som upprörde Virtanen så mycket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.