Moderaterna pratar bara om kriminaliteten

Moderaterna pratar bara om kriminaliteten. Visst är det viktigt men vad vill man med välfärden i kommunerna. Det man pratar vara om saker man ska göra centralt. Moderaterna har aviserat skattesänkningar vilket innebär mindre pengar till något och satsar man på kriminaliteten och dess kostnader. Norrbotniabanan blir i alla fall inte byggd.

I kommunen har vi inte hört vad som händer annat än man lyckades få majoritet för att förändra organisationen och vi valde då att vara med i arbetet med organisationen i stället för att sitta på läktaren. Däremot är jag helt säker på att det blir betydligt dyrare då Ågren hade bestämt sig för att inte se de besparingar som hade gjorts.

Skattesänkningar tror jag M vill men de tvingas väl en gång lyssna på sina allianssystrar och och bröder. 10 öre är28,2 miljoner och en krona 282 miljoner. Jag tror att allianssamarbetet är orsaken till att centern, liberalerna och kristdemokraterna nästan suddats ut från kommunen. Jag är helt säker på Anders Ågren kommer att försöka få leda kommunen och då kommer han inte att dra sig för att styra med hjälp av Sverigedemokraterna.

Hoppar centern också med på att sitta i samma regering som SD och samma tveksamhet har nog Liberalerna och vi måste få veta. KD däremot kommer säkert att sitta tillsammans med SD. Frågan blir har moderaterna låst sig att styra med SD så kan politiken och blockpolitiken suddas ut eller kommer de andra borgliga lydigt följa Anders Ågren. Jag vill ha svar på frågan kan ni tänka er att styra Sverigedemokrater och frågan går till alla allianspartier

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.