Nu kan även en Formel ett förare bli rånad på segern

Nu kan även en Formel ett förare bli rånad på segern. Säger man att Vettel blev rånad i gårdagens Formel 1 lopp när han fått ett tidstillägg i gårdagens Formel 1 lopp. Frågan är om det är ett rån när man får ett tidstillägg. Visst kan det vara möjligt att han vunnit utan detta tidstillägg. Det här med att få ett tidstillägg för ett fel är en konstig regel tycker jag för det måste vara svårt att se vilken effekt det ska vara på straffet. Så här har detta beskrivits i Omni. En del tycker att han skulle ha en bestraffning med andra tycker tvärt om när de sk experterna tycker olika

%Ï FORMEL 1-CIRKUSEN Sebastian Vettel gör ibland dumma saker, men gårdagens incident i Kanadas GP var inte ett exempel på det, skriver The Guardians F1-bloggare Richard Williams.

Vettel tappade kontroll över bilen för en sekund och kom ut i gräset. När han styrde ut på banan igen blockerade han vägen för värsta konkurrenten Lewis Hamilton. Tysken fick tidstillägg, vilket kostade honom segern.

”F1-kännare är nästan helt eniga om att Sebastian Vettel rånades på segern, och att tv-tittarna rånades på en klassisk avslutning mellan världens två bästa förare , skriver Williams.

Expressens Jan-Erik Berggren är av en helt annan åsikt.
”Det fanns som det såg ut alla möjligheter för Vettel att hålla lite, lite mer till vänster och därmed ge plats för Hamilton , skriver han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.