Boris Johnson beter sig som en diktator

Boris Johnson beter sig som en diktator. Han bryr sig inte om parlamentet som rösta ned honom gång på gång. Då försöker han finna nya väger för att få fram ett Brexit utan avtal. Han utesluter de som tillhör samma parti för att snabbt försöka få fram ett nyval som han tror sig vinna.

Nu har han idag förlorat ytterligare en gång. Den nya lag som innebär att Storbritannien inte kan lämna EU utan avtal 31 oktober har nu klubbats av det brittiska parlamentets överhus, skriver Sky New. Ytterligare en förlust men karln verkar inte fatta att han är fel ute då han på alla sätt tänker kringgå de spelregler som man har.

De finns de som tror att han tänker komma med nya lagar som gynnar honom och så gör bara en diktator. Han får inte ens med sig sina familjemedlemmar som har många poster i Tory och där lägger jag ut en artikel från Omni.

.%Ï STORBRITANNIENS FRAMTID Familjen Johnson är så nära en politisk dynasti Storbritannien kommer  såväl Boris Johnsons pappa som hans bror och syster är politiker. Och att brodern, Jo Johnson, nu har lämnat sina poster som minister och parlamentsledamot är ett hårt slag för premiärministern, skriver Sky News Lewis Godall i en analys.

Inte minst sätter det press på de ledamöter som fortfarande är lojala mot premiärministern.
De kommer att få frågan: Om premiärministerns egen bror kunde offra såväl broderlig lojalitet och den egna karriären för nationens bästa, varför kan inte de?   skriver han.

DN:s Erik de la Reguera konstaterar att nederlagen stått som spön i backen runt Johnson sedan parlamentet återsamlades efter sommaren.
Nej, starten på höstterminen blev nog inte riktigt som Boris Johnson tänkt , konstaterar han. Slut citat

Hur funkar tory som parti som sätter dit en som inte bryr sig om andra än sig själv. Han vill nog köra om partiet likt en tokhöger som finns i gamla Öststater. Han verkar helt ha glömt bort att EU är ett fredsprojekt och han har nog inte läst på historien om kriget och Winston Churchill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.