Mårten Palme säger till VG att det var mycket möjligt att det var Engström han såg följa efter föräldrarna innan Palme mördades

Mårten Palme såg en person strax före mordet på sin pappa. Nu har han fått ställa upp i stort sett för varje media och inte bara de svenska och svara på frågor om förundersökningen. Han har även svarat till VG och den notisen lägger jag in.

Så här skriver Omni och jag citerar
”Olof Palmes son Mårten Palme såg en man följa efter hans föräldrar på Sveavägen strax före mordet, nu säger han till VG att det är ”mycket möjligt” att det var Skandiamannen Stig Engström han såg.
– Personen jag såg hade väldigt liknande kläder som Engström. Det är mycket möjligt att det var honom jag såg, säger han till tidningen.
I går meddelade Palmegruppen att de misstänker att det var Skandiamannen som mördade statsministern”.slut citat

Jag tycker det är många media som inte lyssnade riktigt på vad Kristersson sa på presskonferensen. Det det kan man också säga om andra experter. Han sa inte att skandiamannen var mördaren utan han misstänkte det. Det är stor skillnad mot vad G W med flera sagt att det är mördaren. Jag hörde i alla fall flera gånger att han sa misstänk. Jag tycker även att han sa att det varit grund för att häkta mannen för att ta reda på mera men mannen var ju redan död efter att ha tagit sitt liv. Han Kristersson trodde inte heller att nuvarande material skulle ha rökt till en fällande dom, och han har som sagt inte gått att förhöra då han är död. Jag tycker man måste hålla sig till sanningen och presskonferensen finns inspelad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.