Donald Trump hade dödsångest innan han lades in på sjukhus

Det har varit mycket om Trump och hans covid de senaste dygnen. Det har varit mycket spekulationer och att det kommit olika uppgifter av hans hälsotillstånd. Jag lägger ut tre olika artiklar från Omni som handlar om presidenten. Den första den handlar om att presidenten kände dödsångest innan man före honom till sjukhuset, den andra handlar om en video som han själv lagt ut och den tredje är en artikel att trots så många som har insjuknat så har det inte skett någon smittspårning

Artikel 1
Trump kände dödsångest innan han fördes till militärsjukhuset Walter Reed, skriver den politiske reportern Gabriel Sherman på Twitter med hänvisning till källor nära Vita huset.
– Kommer jag att sluta som Stan Chera? (En vän till Trump som dog i covid-19 i våras, red anm.) Kommer jag det? ska Trump ha upprepat till sina medarbetare.
Gabriel Sherman, som bland annat arbetar för Vanity Fair, skriver vidare att Trump inte gillade tanken på att flygas till sjukhus men att hans läkare sa till honom att han ändå skulle föras dit förr eller senare när hans tillstånd försämrades.
”Läkarna sa till Trump att han kanske inte skulle kunna gå själv till helikoptern om han väntade.”

Artikel 2
När Donald Trump kom till militärsjukhuset Walter Reed i fredags mådde han ”inte så bra”, säger presidenten i en video som han publicerat i natt.
– Jag börjar känna mig bättre. Men man vet inte hur de närmsta dagarna blir, jag antar att det kan bli den verkliga prövningen. Presidenten säger i videon att han tror att han kan vara tillbaka snart och fortsätta sin kampanj.
Hans fyra minuter långa filmklipp lades ut efter att en källa – som senare pekats ut som Vita husets stabschef Mark Meadows – under lördagen sagt att presidentens värden sett oroande ut det senaste dygnet.
Källor uppger för New York Times att Meadows kommentarer ska ha fått Trump att ilskna till, och kort efter att de publicerats la Trump ut en hälsning på Twitter om att han ”kände sig bra”.

Artikel 3
Varken besökare i Vita huset eller myndigheter i de delstater där Trump kampanjat den senaste veckan har kontaktats av Vita huset efter beskedet att presidenten testat positivt för covid-19, skriver Washington Post.
En grupp från USA:s folkhälsomyndighet CDC ska enligt källor till tidningen ha varit redo att påbörja smittspårning, men blev aldrig ombedd att dra igång insatsen.
Trots att minst sju personer har testat positivt efter att ha deltagit i ceremonin där Trump nominerade Amy Coney Barrett till ny HD-domare har inga av de gäster som Washington Post talat med blivit kontaktade.
Inte heller anställda i Vita huset ska ha fått några särskilda råd kring hur de ska agera efter smittoutbrottet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.