Vilka experter ska man tro på när det gäller pandemin.

Vem kan man egentligen lite på när det gäller experter. Jag ser att den tidigare statsepidemiologen Giesecke har en helt annan uppfattning än nuvarande Tegnell. Han tycker det var helt fel att stänga ned skolor och övergå till distansundervisning. Nu ska jag inte hänga Tegnell för detta för han fick stå i fronten för experter som ville stänga ned ännu mer och av dessa finns det gott om inte bara i Sverige utan i många länder. Man kan också se att det är ingen mindre smitta nu i dessa länder. Jag är inte avundsjuk på politiker på olika nivåer i samhället när man mest troligen vet att ingen vet vad som är bäst. Det tycker jag alla politiker som är lekmän talar om vad som är bäst och så vet man inte ett djäkla dugg om pandemin utan de har lyssnat på någon expert som tycks veta men inte vet

Så här skriver Omni om vad Johan Giesecke sagt.
Smittskyddsexperten och tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke, menar att distansundervisning riskerar att förstöra barn och ungdomars utbildning. Det säger han i SVT:s 30 minuter.
– Jag är själv farfar och morfar, och jag kan känna att om de får chansen att få en bra utbildning hela vägen och det skulle öka risken lite för mig att smittas med covid-19, så är det värt det.
Giesecke tycker att barnens framtid är värd mer än hans egen och att skolorna, från förskola upp till universitet, skulle ha hållits öppna. slut citat Omni

Kan tala om att i morgon ska vi fara och ta vår första spruta. Hörde även i dag att fd statsepidemiologen Giesecke sa på tv i 30 min att när det gått några veckor efter andra sprutan kan man leva som vanligt och att det finns ingen risk att smitta eller smittas. Han sa även att att covid skulle vara en mystisk övernaturlig sjukdom då det är en vanlig virusinfektion. Han var också överraskad att man fick fram ett virus så snabbt. Nu är det viktigt att inte tilldelningen av vaccin minskar från vaccinleverantörer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.