Moderaterna i Sverige och Umeå har inte insett att tex industri som batterifabriker inte vill ha kärnkraft då dessa privata företag inte anser att kärnkraftsel är en grön energikälla och dessutom för dyr

Umeås Moderater med Ågren i spetsen argumenterar för mer kärnkraft. Det gör också hans partiledare och hur han kan energin inför framtiden och ska man bygga kärnkraft tar det minst 20 år innan den kan levereras. De energislukande batterifabriker kommer då att hamna utanför Europa eftersom de kräver grön elenergi och batteribolagen räknar inte kärnkraft som grön energi och fattar man inte det då hamnar batterifabriker och annan industri utanför Europa. Jag har varit en som stått för energi som är kärnkraft.

Nu går inte det längre för den gröna industrin vill inte ha kärnkraft för det anser inte det är grön energi. Då är det hushållen kvar och får man bara leverera till hushållen då är det ingen som bygger kärnkraft. Det är tillåtet i Sverige enligt energiöverenskommelsen men den hoppade den brunblåa högern av. Jag måste säga att jag förvånas att de lokala politikerna som Anders Ågren håller fast vid en föråldrad energi som är så dyr. Vill Moderaterna att man ska ge statligt stöd till energiproduktion då håller man på att bete sig som kommunisterna och det kanske inte var så konstigt att man gemensamt fällde S-regeringen. Ett gott råd sätt er in i energipolitiken och främst dess kostnader och vet ni inte vad kärnkraften kostar är den verkligen synd om er och då blir det enorma prisökningar för hushållen långt mycket högre än priser på dieselbilar och nya elbilar har inte råd att köpa kärnkraftsel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.