Catarina Kärkkäinen på marknadsliberala tankesmedjan Timbro vet bättre än alla experter som kan något om Covid, hon är emot de åtgärder som vidtas.

Nu blir man ordentligt förvånad över den borgliga tankesmedjan Timbro. De verkar tro att de vet bättre än alla som kan något om en pandemi. Nu tror jag jag den medicinska kunskapen kan mycket bättre än Kärkkäinen på Timbro när det gäller den pandemi som härjar i hela världen. Hon inbillar sig att hon kan mer än alla proffs på ämnet när det gäller vad som bör göras för att få stopp på pandemin. Visst har Sverige klarat sig bra gentemot många andra länder medan smittskyddsexperter tycker vi stänkt ned för lite.

Det marknadsliberala USA är ett av de länder som haft snart en miljon människor som fått avsluta sitt liv. Hon fattar inte att det virus som kommer nu sprider smittan betydligt snabbare och man stänger för att man är rädd att sjukvården inte har en chans att klara sig och hjälpa människor som blir sjuka då det även är andra virus som sprider sig snabbt. Om ni läser vad hon sagt lägger jag ut en text som kommer från henne och Timbro. Borgliga politiker brukar springa Timbros ärende och de känner sig väl tvingade för att få ett bidrag. Visst är det kort om tid men det är ju med anledningen av att den muterandet som skett sprids med raketfart

Så här skriver Omni om den som tycker sig veta mycket bättre än proffsen som jobbar på våra sjukhus och myndigheter
Sverige är betydligt bättre rustat i dag än tidigare under pandemin. I och med det är de nya restriktionerna varken berättigade eller proportionerliga, skriver Catarina Kärkkäinen vid den marknadsliberala tankesmedjan Timbro på SvD Debatt.
Hon skriver att regeringen valde att införa en partiell nedstängning precis när samhället hade börjat hoppas på att kunna återhämta sig. Det kan enligt Kärkkäinen få allvarliga konsekvenser för människors liv och hälsa, och på ekonomin.
Restriktionerna ska under de kommande dagarna underställas riksdagen. Kärkkäinen skriver att det återstår att se om ”den borgerliga och liberala oppositionen är värd namnet”.

Catarina Kärkkäinen, programansvarig för borgerlig idéutveckling, Timbro slut citat Omni
Jag blir mörkrädd när jag läser hur Timbo tänker men en sak besannats och det är att man inte tänker på människorna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.