Aleksej Navalnyj tycker att västvärlden går i Putins fällor

Det finns mycket spekulationer om vad Putin har på gång och vad han tänker göra. Det har blir en upprustning och en lättare upptrappning bland främst Europas länder så ock även i Sverige. USA de ligger långt ifrån men de är ju det tyngsta landet inom Nato. De borgliga ser sin chans att binda upp sig mot USA. Jag tycker det skulle vara tveksamt när det kan hända att det får tillbaka den högerextrema presidenteden Donald Trump som mer eller mindre hade en statskupp på gång i samband med påståendet av valfusk. Tyvärr har väl demokratin i USA aldrig varit så nära ett allvarligt hot. Jag tycker det var illa med de närmanden som han gjorde med Putin. Det finns en riktig kännare av Ryssland och Putin nämligen Aleksej Navalnyj. Han tycker man har gått rakt in i Putins fällor

Så här har det beskrivits i Omni
Gång på gång faller västvärlden i Vladimir Putins fällor. Det skriver Aleksej Navalnyj i en brevkorrespondens med tidskriften Time.
Den fängslade ryska oppositionsledaren anser att Putin presenterar ”vansinniga och skrattretande” krav – till exempel att den ryske presidenten och USA:s Joe Biden ska sätta sig ner och ”bestämma Europas öde som om det var 1944” – men att västvärlden ändå låter sig luras gång på gång.
”I stället för att ignorera detta nonsens accepterar USA Putins agenda och springer och arrangerar ett gäng möten. Precis som en rädd skolpojke som blir mobbad av ett äldre barn”, skriver Navalnyj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.