Av handlingar som kommit fram i USA hade Donald Trump skrivit färdigt en president order till försvarsministern att beslagta rösträkningsmaskiner.

Det avslöjas varje dag vilket gangster Donald Trump i verkligheten är. Nu har det varit en process om hans handlingar inför det som hände inför Stormningen av Koloseum. Det hade han nog planerat noga genom valet av ledamöter i HD. Domarna var ändå lagenliga och följde lagarna och lämnade ut handlingarna. Det har redan nu kommit fram att Donald Trump hade planer på en statskupp genom en presidentorder som skulle ut till försvarsministern där ordern handlade om att beslagta rösträkningsmaskinerna. Det om något måste väl även vara straffbart enligt amerikansk lag och kunna straffas i efterhand. Är republikanerna så bortom all sans att de godkänner detta och ställer upp för honom i fortsättningen då är det frågan om Europa ska ha att göra med ett sådant land som dessutom är ledande inom Nato. Vi har ju sett att Trump även hade tänkt agera mot Sverige och ringde Statsminister Löfvén när en amerikansk artist som var häktad i Sverige. Jag tycker värden borde vara rädd för den typen människor som är så falsk att han tänkt ge order om beslag av valmaskiner men är ännu mer förvånad hur ungefär hälften av det amerikanska folk kan rösta på en sådan människa.Den mannen har ljugit för amerikanska folket om valfusk och då planerade hannen statskupp. Tala om gangster

Så här skriver Omni om Trumps tankar.
I en färdig men osignerad presidentorder som skrevs veckorna efter valförlusten beordrade den förre presidenten Donald Trump försvarsministern att beslagta rösträkningsmaskiner, rapporterar Politico.
Presidentordern är ett av de hundratals dokument Trumps advokater försökt hindra från att lämnas ut till det kongressutskott som utreder stormningen av Kapitolium. På onsdagen nekade Högsta domstolen deras begäran.
”Försvarsministern ska med omedelbar verkan beslagta och analysera alla maskiner, all utrustning och all elektroniskt lagrad information”, står det i utkastet till ordern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.