Man bör tänka längre än näsan räcker om vi ska gå med i NATO då Donald Trump kan bli president igen i USA

De som är säker på att NATO är framtiden har inte tänkt längre än näsan räcker. Orsaken är hur enkel som helst om man tänker till. Det är snart val i USA igen. Då kan USA han en president som som heter Donald Trump och han är god vän med Putin och de kan säkert komma överens om att dela upp världen. Han har redan bett Putin om hjälp att vinna valet. Han vill ha uppgifter som kan skada Biden och det är inte första gången han fick även uppgifter om Hillary Clinton. Gå inte med i Nato utan att ha tänkt på vad som händer i USA som säkert kan lämna Nato om Donald Trump blir president. Han har lämnat organisationer förut. Jag tror det är en olycka för Sverige om vi är med i Nato om Trump blir president efter nästa val.
Aftonbladet har tagit upp detta i sin ledare idag och så här inleds den

Donald Trump bad i tisdags offentligt Rysslands president Vladimir Putin att gräva fram all skit han kan hitta på Joe Biden.
Det var i en intervju med journalisten John Solomon, en av alla de konspirationsmånglare som omger Trump, på högerbloggen JustTheNews.slut citat

Man ser och har sett att högerkrafterna i världen, den extrema högern kan och har samarbetat över hela världen. Inte nog med att de kan göra upp om precis vad som helst och begränsa yttrandefriheten och står inte upp för alla människors lika värden. Dessutom är de ett direkt hot mot hela jordklotet då de samtliga är klimatförnekare. I Sverige har vi också sett att Moderaterna och lagt ned mycken kraft att närma sig det högerextrema och främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna. Vi hörde i veckan vad en riksdagsman från SD hyllade ryssarnas angrepp på Ukraina

En kommentar

  1. andree buschekta

    jamen grattis om vi går med i nato. då är det stor risk att det blir krig när sd har makt och trump.vi får öka vår egen militär med mer pengar och militärer. det kostar men vi har råd se bara vad alla företag tjänar och aktier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.