Hultqvist och Ygeman trampade på en öm tå när de förklarade varför SD kan vara en säkerhetsrisk

Nu tror jag att SD och Jimmy Åkesson blev träffad mitt i prick om detta med att SD har säkerhetsrisker. Han reagerar precis som om man trampad på en öm tå. Han blir förbannad för S har en pressträff om oppositionen. Påstår att det är Diktaturfssoner. Sedan säger han ”Det kan inte bara vara jag som ser de tydliga parallellerna till historiens och nutidens auktoritära regimer och diktatorer”, skriver Åkesson, som menar att S är ett parti ”som avslöjats vara nedlusat av
islamister, från ungdomsförbund upp
till partistyrelse och ministernivå”.

Som ni ser tar han även här till en massa lögner men man även se i hans uttalade den främlingsfientlighet som är en av partiets mål att få bort alla grupper med utländskt härkomst och religion som Hitler gjorde.

Så här beskriver SVT vad Hultkvist och Ygeman sagt på pressträffen
Integrations- och migrationsminister Anders Ygeman (S) inledde med att lista en rad skandaler som partiet varit inblandade i och nämnde även Acta Publicas rapport om att 214 SD-kandidater gett uttryck för nazism eller annan form av högerextremism

Han tog också upp att SD-ledaren Jimmie Åkesson inte ville välja mellan USA:s president Joe Biden och Rysslands Vladimir Putin i SVT i februari.

Åkesson sa då att han varken vill ha Biden eller Putin som ledare för Sverige, men att han ”självklart” väljer USA:s samhällssystem framför Rysslands.

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) fortsatte med att ge sin bild av SD:s utrikespolitik, som han anser är ”opålitlig”. Han menar att SD nyligen röstade för ryska intressen i Europaparlamentet.

– Den 14 februari 2022 röstade Europaparlamentet för ett stödpaket för Ukraina för att stärka landets motståndskraft, där la SD:s ledamöter ner sina röster, säger Peter Hultqvist (S).slut citat SVT.
Jag tycker att den inbjudan en hög tjänsteman inom SD bjöd in sina kollegor till för att fira när Tyskland gick in i Polen. Men hans ilska visar klart och tydligt att Ygeman och Hultqvist slog huvudet på en spik. Det är väl inte heller någon hemlighet att SD haft Ryssland och Putin som förebild då han klart och tydligt visar på ren fascistiskt politik med att ha tagit bort det fria ordet och jättelånga fängelsestraff om man protesterar mot något som tex kriget. Jag tycker det är bra att man visar på Sverigedemokraternas riktiga jag. Åkesson har ju under sin tid inte gjort annat är att rikta udden på Socialdemokraterna. För att minnas tillbaka var det på samma sätt som Hitler gjorde när nazister tog makten i Tyskland. Ränderna går aldrig ur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.