VK vill delta i en smutskastning som inte…

VK vill delta i en smutskastning som inte är sann för inte förvånade hakade VK på när jag kritiserade ett inslag från SVT som var mycket vinklat, (inte helt ovanligt). De som vill veta hur det gick till kan prata med Guteland eller de övriga s-ombuden som var i Lycksele. Vi är ju några stycken som tidigare har fått VK:s kampanjorganisation mot sig. Jag tycker det är dålig journalistik att göra ett reportage på ett inslag från SVT och inte prata med de som var med på mötet.

Till Ågren vill jag bara säga att han far med direkt osanning när han säger att deras förslag ger mer pengar till skolan men det ska jag återkomma till. Än har vi inte gett några besked till några förvaltningar om pengar. Jag tror snarare det är Ågren som är stressad när han väljer att bryta överenskommelser som vi har. Men som sagt jag ska återkomma till det i en senare blogg.

7 kommentarer

  1. svartmålning igen av människa av kött och blod

    Visst förstår man att Lennart blir trött på ständiga svartmålningar av honom som person, både i tv och tidningar. Nu inbjuder man till negativa kommentarer igen. Den som är lite vaken förstår ju att detta är svartmålning av en människa i syfte att skapa ett misstroende. Alla vet ju att Sverige går till val igen 2010.
    Jag tror på dig Lennart!

  2. Christer

    Eftersom du aldrig svarar på en endaste kommentar här på din blogg så bekräftar reportaget bilden av dig som du skapat genom bloggen.

  3. Jonte

    Härligt Lennart! Självklart är det alla andra som är töntar och inte du! Det kanske inte ens var du som var i Lycksele utan nån som gett sig ut att vara det. Kanske en SVT- eller VK-reporter.

  4. Johan

    Stå på dig Lennart. Hetsjakten runt dig som person är skrämmande att se. Förstår inte personerna som kommenterar överallt att det sitter en riktig person på andra sidan? På vissa låter det som du är roten till allt ont, typ vår egen Usama 😉
    hejs

  5. Beppe

    Kan du då vara snäll och svara på följande. Om SVT missuppfattade/medvetet förvanskade situationen som du säger Lennart undrar man ju varför Jytte Guteland som ju faktiskt var på plats reagerade och sa som hon gjorde. Ordagrant ”Du får inte avbryta mig någon mer gång, det säger jag. Nu är det nästan som om du skulle sitta där för nu är showen min här sörö” Varför skulle Jytte Guteland utrycka sig så om det är SVT som konspirerar mig dig Lennart Holmlund?

  6. S.Lenn Pettersson

    Vilken gång i ordningen är du, LH, på kollisionskurs med media? Du t o m vägra svara på frågor från TV4. Du svarar inte heller på kommentarer på din blogg. Inte heller på sakliga frågor. Själv råskäller du ofta i dina bloggar. Det här är ju att göra sig helt omöjlig som politisk talesman. Trovärdigheten sjunker mot noll. Ditt avvisande sätt mot allt o alla är ett stort slag mot öppenhet och en demokratisk debatt. Hur kan ett stort parti acceptera sådant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.