Detta tjat om Palmemordet av vissa personer

Detta tjat om Palmemordet av vissa personer. De är enbart ute för att tjäna pengar på detta. Jag blir glad när jag hör att Stefan Löfven är inne på samma spår som mig nämligen Christer Pettersson.

Han blev dömd men senare frikänd av någon outgrundlig anledning i högre instans på grund av ett schabbel med att Lisbeth Palmes deltagande för att konfrontera personer. Jag tycker det friande i högre instans var ett rent justitie mord.

För det måste väl alla inse att kommer det fram en omaskerad person och skjuter ihjäl en som man promenerar med känner man igen den personen och ärligt talat tror jag mer på Lisbeth Palme än på en massa jurister. Hon har dessutom ett fotografisk minne vilket är bekräftat.

De som nu än en gång håller på med detta är de som vill tjäna pengar på Palmemordet och som vill smutskasta Palme. I en rättstat begås det även misstag att det skedde i Sverige är en rättsskandal och lägg ner allt jobb på detta för den person som mördade Palme och erkände detta är sedan länge död. Lisbeth Palme såg vem som mördade hennes man och hon ska inte plågas mer när alla egentligen sagt att hon ljuger

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>