i Kväll håller vi tummarna för de två ston Ingemar Hultqvist tränar på Axevalla

Idag håller vi tummarna för två hästar. De jag håller på är de två hästar som Ingemar Hultqvist tränar har till start på Axevalla i kvalet till Stochampinatet. I fjärde V64 startar COMEWITHAFLASH som han och Bertil äger och hans egen Eva I.H som startar i V64 6. Det är svårt att bedöma om de kan gå vidare då det bara är de två första som går till final. Men de har den mycket duktiga kusken Mika Forss bakom tömmarna, så styrkan i ekipaget ökar. Ingen av dem tror spelarna så mycket på då de bara är kryssade på mindre än 10% av bongarna. Jag ska i alla fall ha med dem på mitt system av patriotiska skäl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>