Tro inte på K.G. Bergström i Expressen

Tro inte på K.G Bergström i Expressen. Han tillhör de gamla moderaterna och har blivit krönikör i Expressen. Nu under partiledaredebatten tycker han att den nye moderaternas partiledare vinner debatten mot Löfven. Den kompetensen har inte han för dessa människor träffar inte han. Jag tycker det är fel att en fd journalist kan ska säga att jag ska vara oberoende men det har aldrig Bergström varit. Han har sin boning i moderaterna.

Men ska Svt ha programledare som Matts Knutsson blir jag aldrig troende på han kan ta på sig hatten som objektiv utan band till någon och kan ses objektiv. SVT har under många år missat att vara objektiv,  Inte så förvånat eftersom man i Stockholm lever i en annan miljö än vi andra som bor utanför Stockholm inte någon som vet hur man lever utanför Stockholm, Det finns mycket mer man kan säga om journalister men alla har inte frågat partierna vad de ska skära ned på för art finansiera sin reformer. Men ingen journalist har frågat alliansen varför det är brister inom så många yrkesgrupper inom polis, läkare, ja nästan alla bristyrken. Jag som jan vet att det är alliansens fel då de valde skattesänkningar före välfärd

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag bloggar om vad jag vill och det är om frihet för dig krister.rosengren@outlock.com om du vill lsäa den. det skulle aldrig falla mig in att ta något r¨d av dig och om du skrev en blogg skulle jag aldrig läsa den. Jag har mer och mer sett under åren att det är många framför allt från alliansens sida som blir förbannad då man talar om vilka journalisterna är men en sak är säkert ar att K.G Bergström har ränderna kvar för det vet jag för jag har varit med så länge. Ränderna hos honom har blivit starkare sedan han slutade på SVT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>