Vad sysslar Arbetsförmedlingen med

Vad sysslar Arbetsförmedlingen med. Nu har man subventionerat anställningar där man inte betalar enligt kollektivavtalsenlig nivå. Man gör det trots att detta sedan i februari i år strider mot lagen, enligt siffror som DI tagit del av. Det här accepteras inte av LO som anser att myndigheten sätter den svenska modellen ur spel och bidra till lönedumpning på arbetsmarknaden.
Det är helt oacceptabelt, säger LO:s förste vice ordförande Therese Guovelin.

Det är märkligt men jag har inte hört någon kritik från oppositionen att man gör på detta sätt trots att det strider mot lagen. Här får du Ylva Johansson och ta i mot hårdhandskarna. Jag tror många myndigheter helt enkelt skiter i lagar och föreskrifter och det har blivit en dålig kultur bland våra myndigheter och tjänstemän har tagit sig friheter som inte finns

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>