Uppvisning av Charlotte Kalla i Lillehammer

Uppvisning av Charlotte Kalla i Lillehammer. Hon gjorde ett kanonlopp och vann före Weng. Direkt till täten med just Haga och de två drog ifrån sekund för sekund och hon ryckte ifrån i sista backen och vann hur enkelt som helst med med nästan 20 sekunder och nästan minuten för Marit Björgren. Det är bara att ta av toppluvan och gratta till 1,a segern i skiathlon och 2,a raka segern i världscupen. Nu får hon i lugn och ro sikta mot OS. Det är bra att hon nu kan ge norskorna en riktig match

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>