Donald Trump har en del problem i ledningen

Donald Trump har en del problem i ledningen. Nu har hans högste ekonomiska rådgivare Gary Cohn, hoppat av. Han gör det för att han är för frihandel och han har kritiserat förslaget om att införa stål-
och aluminiumtullar, och har han sagt upp sig. Men Trump sa i tisdags till Stefan Löfven att införandet kommer att genomföras och det har han gjort Den som tror att han skulle stoppa förslaget kan inte ha lärt sig ett dugg vilken typ han är

Det sägs att det varit hårda och långa diskussioner mellan Cohn som frihandelsföreträdare och protektionister om lämpligheten att inrätta skyddstullar. Cohn sa också Det har varit en ära att tjäna mitt land och ta fram tillväxtfrämjande
åtgärder” . Det är klart att det är en hård smäll för Trump när hans högste ekonomiska rådgivare hoppar av och säger att stämningen är dålig i presidentens närhet och han är inte ensam som slutat eller fått kicken

3 kommentarer

 1. Basic Rules

  Mycket möjligt då han inte är en en del av det politiska etablissemanget, med Hillary Clinton i spetsen.
  Han är precis tvärtom och det accepteras inte så klart, det är nog dags börja tänka lite ”utanför boxen” nu och inte hemfalla till gängse PK- kultur.

  Det som är värt att notera är att Saab:s vd Håkan Buskhe. anser Donald Trump vara ytterst insatt, lyssnande och en intelligent person. Men det passar ju inte den liberala pressen och Tv alls, då det skulle gå tvärt emot den gängse propagandan, som vi ser inom SvT tex , det känns bara så inställsamt och oprofessionellt !

  • Anders

   Exakt. Man får inte glömma att den mesta rapporteringen kring Trump är fake news och propaganda som sprids av konkurrenter, liberala mediamoguler och etablissemanget. Trump är en outsider som tvärtemot alla ”experter” lyckades vinna valet. Det är klart att det sticker i ögonen eftersom man lagt ner miljarder dollar på att Hillary skulle vinna. Vissa skyller fortfarande detta på Ryssland trots att man inte kunnat lägga fram ett endaste litet bevis.

   Trump är cool, han vet att han har stöd av miljontals amerikaner och skiter i om fejkmedia framställer honom som en galning.

   • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

    Jag delar inte alls din uppfattning. Han kan börja kriga när som helst och var som helst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>