Stort Grattis till IFK Umeås skidåkande damer

Stort Grattis till IFK Umeås skidåkande damer. I dag vann de SM stafetten 3 & 5 km fri stil i överlägsen stil. De åkte i tur Elin Rönnlund, Linn Sömskar och Jonna Sundling. De två senaste måste ha hittat formen i säsongens 11e timme där båda gjorde kanonlopp kanske det bästa under året, där Linn ganska snabbt åkte i kapp och sedan ifrån och Jonna släppte inte upp varken Stina Nilsson eller Charlotte Kalla.Det var härligt att vara ute och promenera till referatet från stafetten. Jag tycker det är bra när framför allt skidåkare från Umeå tar segrar och sätter Umeå på skidkartan.

Än en gång Grattis Elin, Linn och Jonna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>