Väntad förlust för Björklöven

Väntad förlust för Björklöven. Ja det är var det faktisk för mig. Visserligen vann de senaste hemmamatchen men man gjorde det trots mycket dåligt spel och ett stort slarv av Vita Hästens bästa spelare som smällde till en Björklövenspelare över armarna efter att domaren blåst av vilket gav en 5 minuters utvisning och därmed matchstraff och under dessa på vilket Björklöven gjorde två mål.

I går var det som vanligt en helt usel inledning och där de gjorde två mål på de två första skotten. Visst är det uselt och visst var det dåligt gjort av målvaken men hur kan Allsvenskans försvar som skulle vara ett av seriens  bästa tillåta detta. Försvarsspelet är under all kritik eller finns inte. Ingen ordning på uppspelen och det tar alldeles för lång tid och i anfall dåliga skott och så slarvar man så det blir lätt kontringar. Mycket slarv även i egen zon , dåliga passningar och man tar burskydd och därifrån gör man inga mål och dessutom slarvar man så motståndaren vinner lätt tillbaka pucken.

Jag funderar över om sportchefen som bor i Stockholm sett hur juniorerna spelar, då han inte flyttar upp någon junior som lätt platsar i laget och skulle ge energi. Jag tror till och med att någon av TV puckarna skulle göra det lika bra som de som får spela. Björklöven spelar inte som ett lag. Jag funderar över hur man värvat och dessutom har man säkert det tredje dyraste laget. Jag är oerhört besviken och tror att det här laget inte är bättre än tabelläget. Vi ser hur den amerikanen som man värvade dyrt inte ens får en plats i laget. Målvakten som stod i går och värvades in var inte heller någon lyckad värvning

I morgon spelar man hemma mot Oskarshamn och det blir garanterat stryk. De har nog ett av de billigaste lagen men spelar som ett hockeylag och där ledarstaben fått plocka de spelare som funnits men gör det mycket bra och som ligger som serieledare med en match mindre spelad än serietvåan. Man har spelat ihop 34 poäng och vunnit 12 matcher varav två på övertid och enbart förlorat 2 matcher, har gjort 49 mål och enbart släppt in 22. Det ser ni att tro att Björklöven i morgon ska vinna mot Oskarshamn är omöjligt men hoppas kan vi göra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>