Björklöven storstryk mot AIK

Björklöven storstryk mot AIK. Det är något fel på Björklöven denna säsong. Nu förlorade man med 7-2 mot AIK trots att skottstatistiken blev 23-23. Släppa in 7 mål på 23 skott är inget annat än dåligt. De hade pucken till 53% av tiden. Räddningsprocenten bara 68% säger dåligt försvar och dåligt målvaktsspel. Hur kan man ha värvat ihop ett sådant lag det visar på dålig kunskap som haft ansvaret vilket självklart beror på den sportchef man haft. Sluta titta uppåt i tabellen utan se till att man slipper kvala om nedflyttning.

Leksand hemma är nästa match och då är det en säker förlust. Resultatet i dag visar på att man saknar ett försvarspel trots att det var mycket skryt inför säsongen. Nu har styrelsen ett ansvar att visa upp en sportchef som har ett förtroende att bygga upp ett lag med ett nytt sätt att spela ishockey på ett annat sätt än nu. Orkar inte klaga mer nu utan nu gäller travet i stället trots att det är svårt att vinna. Man måste agera nu och inte vänta för då blir det inte många som köper årskort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>