Har även Svantesson(M) fuskat

Har även Svantesson(M) fuskat. Ja man skulle kunna tro för det finns en artikel i Expressen om detta. Så här skriver tidningen om detta och jag citerar Expressen det.
Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson var skriven i ett fritidshus samtidigt som hennes familj var skriven i en bostadsrätt i Stockholm, dit hon även fick sin post skickad, rapporterar TV4-nyheterna.
Enligt dokument från riksdagen fick Svantesson sammanlagt 50.000 kronor om året för det dubbla boendet.  Slut citat Expressen

3 kommentarer

  1. Erik

    Svantesson har inte fuskat utan hon har följt regelverket enligt den senaste informationen. Skulle för övrigt bli överraskad om hon har försökt genat. Vi som är till åren komna minns säkert civilministern i regeringen Palme (Bo Holmberg) och de diskussioner som gick under åttiotalet då Holmberg var skriven i Härnösand med levde i Stockholm. Och kunde på detta viset lyfta rejäla extra inkomster.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Följt regelverket ? Hon har tagit ut kostnader som hon inte har haft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>