Blir liberalerna ytterligare ett högerparti

Blir liberalerna ytterligare ett högerparti. Det tror jag för Sabuni ser ut att vinna valet och när det gäller henne har jag svårt att se skillnaden mot vissa delar inom moderaterna. Då skulle riksdagen bestå av fyra högerpartier och med deras syn på skatter, som ska finansiera välfärden, då är det färdigt med att Sverige ska vara en välfärdsstat. Vi har då på yttersta högersidan en kamp mellan SD, KD och M. Tillkommer då L som blir lite vänster i en del områden med Sabuni men även höger i andra.

Jag grundar detta på hur hon agerade som minister och uttalanden som hon gjort nu under kampen ledarskapet. Dessutom är moderaterna för Sabuni och det säger en hel del. Hon har ju sagt att januariöverenskommelsen ska inte svikas men jag litar inte på henne i de frågorna. Det var ju partiet dom bestämde om man skulle göra en så möjligen håller hon kvar mandatperioden ut men sedan kan hon nog samarbeta med Sverigedemokraterna. Det är inte säkert att alla högerpartier kommer att finnas i riksdagen efter nästa val

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>