Post Nord ring upp mig så fort ni kan

Post Nord ring upp mig så fort ni kan. Jag vill veta varför ni inte lämnar tidningen till mig i Långvattnet. Vi begärde tillfällig adressändring hos VK från och med i måndags. När VK själv körde fungerade det alltid. Av veckans 4 dagar har jag fått tidningen en dag och det var i tisdags då kom även måndagstidningen. Den som är ansvarig på kontoret i Umeå kan ringa mig och den som vet vad han/hon heter kan skriva en kommentar. Ni som vet vad han/hon heter som kör Långvattnet och jag tror även Brattsbacka kan ringa mig och tala om varför den vara levererade tidningen på tisdag. Ni som var vem det är som delar ut posten kan be honom höra av sig och tala om för honom att han/hon hör av sig. I går ringde jag PostNords nummer och där visste man inte ett dugg om tidningsutbärning. VK som är där jag köpt tidningen inklusive utbärning måste också ta sitt ansvar men där stänger kundservice kl 15 och utebliven tidning kl 12 och till den tiden har posten aldrig kommit. Alla ni som känner några ansvariga på PostNord svara på denna blogg. VK tar inte heller sitt ansvar utan har betalt till PostNord utan att ta reda på hur dåliga de är på att leverera. Får nu se om någon som vet hur PostNord fungerar ring mig. Det här är ett samhällsägt företag som inte fungerat och staten ska inte sköta t

8 kommentarer

 1. Olle

  Vänj dig, så här är det på landet. Dålig postgång ingen mobiltäckning . Men dina S vänner skulle ju satsa på landsbygden sa dom före valet 2014, var tog de löftena vägen?? Nu håller dom på att nedmontera hela landsbygden med hjälp av MP. Snart lägger vi ner lantbruket , maten kan ju stadsborna importera istället. OK , vi har valt jordbruket och vi märker nu att ingen vill ha jordbruk i detta land. Vi är de som kommer att ha nytta av ett varmare klimat och skulle kunna föda många mer i världen. Men allvarligt tror jag inte att politiker i Sthlm vet vad det vill säga att vara bonde. 14 timmars arbetsdag, uppstigning 04 30 , ligga på gränsen ekonomiskt hela tiden. Alla i familjen måste ligga i ,ungarna ut i lagården efter skolan osv osv

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Det här är PostNord som bär ansvaret för och när VK skötte det själva har det inte klickat en enda gång. Alla som tror att det är bäst om staten ska ta hand om skolan måste inse att statliga verksamhet fungerar inte. Staten via Trafikverket ger mindre pengar pengar till länets vägar. Jag har pratat med VK om detta eftersom jag köpt tidningen av dem för att den ska vara i brevlådan och det är den inte. De förlänger tiden för abonnemanget. Om det fanns någon skalle att få tag i.

 2. Peter

  Hej Lennart!
  Jag tycker faktiskt att du borde besöka det postställe som finns vid flygplatsen här i Umeå som jag tror räknas som deras huvudkontor här i Umeå då företaget är registrerat där och där tror jag också att du får bästa möjliga svar!
  Alternativet är att du kontaktar VK själv och ber dom göra en reklamation på tjänsten postnord som du som prenumerant faktiskt betalar för!

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Det är postsorteringen som ligger vid flygplatsen. Jag har ringt PostNord och hamnade hos en person som inte visste något om länet, inte ett dugg och inte visste att man kan göra en tillfällig adressändring på en tidning. Gav sig fan att det skulle gå hos svensk adressändring. Visste som du förstår inte ett dugg om latbrevbäring

 3. Anita Brännström

  Hej Lennart
  Jag måste hålla med dig att PostNord klarar inte av, att leva upp till vad Posten gjorde en gång.Sedan jag flyttade till Mariehem från Utgård (väst på stan), har posten inte kommit alls ibland. Paket jag väntat på i 2 år har inte kommit än. Ett tag var jag så arg, men vad hjälper det??? Jag handlar inte så mycket längre. Jag gynnar butikerna i stan. Då får jag det jag vill ha direkt.
  Tidningen har jag inte längre. Jag har inte råd,då staten även tagit pensionspengar av mig.
  Det är inte alltid så kul att vara människa…men glad jag är ändå….
  Anita (en gång Tegare)

 4. Björn Svennerstam

  Jag har slutat med papperstidning både från VK och DN eftersom utbärningen inte funkat. Vid nästan varje tillfälle jag haft uppehåll i prenumerationen har det blivit fel. Ofta har jag haft brevlådan full med tidningar när jag kommit hem från en resa alternativt att tidningen inte återkommit på planerat datum.
  Efter åtskilliga påpekandet under flera års tid till både VK och DN har jag ledsnat och helt slutat med papperstidningar.
  Håller också på att ledsna på digitala prenumerationer eftersom de också strular från och till.

 5. PostNord - Jukka

  Hej Lennart!

  Väldigt synd att du känner så! Vad vi alltid föreslår är att du kontaktar det brevbärarkontor du har.
  Där kan de enkelt fixa så att du får ny tidning och se vad som har gått fel.
  Vi skyller som vanligt på Bring Citymail. Så innan du ens tänker tanken på att kontakta oss. Ring Bring Citymail och skyll på dem först och se varför de stjäl din tidning.

  Sedan kan du ringa oss!

  Tusen tack för din medverkan!

  Mvh,
  Jukka

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag har köpt tidningen av VK och i den ingår att jag får tidningen till den plats jag även kan ändra till. Det är VK som får söka reda på brevbärarkontoret eller var tidningen skickas ut ifrån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>