I SvD avslöjar SD en ny skolpolitik

I SvD avslöjar SD en ny skolpolitik. Det är svårt att spegla allt vad deras partisekreterare och deras ledamot utbildningsutskottet Richard Jomshof (SD) skriver i söndagens tidning och jag tar några av de synpunkter han tar upp. Stökiga elever ska skickas till internat och de ska skiljas från sina föräldrar och hamna på statliga internatskolor. De vill också skilja nyanlända elever från den ordinarie undervisningen och dessutom införa skoluniformer. De gör som Hitler gjorde. De inbillar sig att integrationen blir bättre av den åtgärden. Han säger även att skolan ändras ”i vad som kan beskrivas som ett psykologiskt och pedagogiskt massexperiment”, och han enligt ha en mer fostrande och kunskapsinriktad skola. Ta och läs hans artikel i dagens(sön) Svenska Dagblad men bli inte mörkrädd för vad som de kommer att driva om de vinner nästa val.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>