Vardag igen

Vardagen börjar närma sig och sammanträdena kommer igång och som tur är det inte alltför heta frågor, ett ärende är att vi ska bilda ett bolag för att driva och bygga resecentra, vilket känns rätt då vi gjort vinster på försäljningar.

Jag vill också passa på och säga grattis till Skellefteå i valet men också till 1 poäng i elitserien, efter gårdagens långpromenad och radiolyssnande på sportnytt.

Det kommer nog att bli ganska jobbigt, relativt snabbt, för centern för jag hörde ledande moderater säga att spelmonopolet ska bort. Det kommer få konsekvenser för travet och idrotten när spelbolagen väller in från Europa och hur blir det då med spelmissbruket.

Jag ska inte bli långrandig men visst frågar jag mig vilken ledarkompetens en viss gruppledare har inom alliansen när man inte ens grattade Ågren till valframgångarna. Själv gjorde jag det under valnatten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.