Tack Löven för denna säsong!

En ny kort vecka står för dörren och vill ni veta vad jag gör så finns min kalender under hemsidan www.s-info.se/Holmlund eller via partiets hemsida umesosse.se.

Ishockeysäsongen över för Björklöven och först då kan man börja hoppas på sommaren. Visserligen återstår både SM-finalen och VM. Mitt tips är att Linköping kommer att vinna. Det roliga är att jag trodde på dom innan säsongen startade, men visst har man varit tveksam om det skulle bli slutspel. Nu är dom utvilade och jag tror att det är det som blir avgörande.

Björklövens prestationer den här säsongen är helt makalösa. Spelarnas kvalitéer går inte att undvika att ge beröm åt men självklart ska hela ledarstaben ta åt sig av detta. Inte minst dom som sysslar med ungdoms- och juniorverksamheten och alla de föräldrar som hjälper till. Den stora överraskningen är ungdomarnas framfart. Jag är så glad för det för jag tror verkligen på det receptet och jag förespråkat det i alla tider. Satsa på ungdomen och ge dom förtroende då kommer det att gå utmärkt. Utan speltid i hyfsade lag var ska man då lära sig. Jag hoppas man fortsätter på den inslagna vägen och satsar på de ungdomar som själva vill offra lite för att bli bättre. Tyvärr ser det ut att finnas en risk att en del försvinner men det står nya och knackar på dörren. Se bara till att ungdomarna får ha bra tränare. Visst kan ett lag alltid behöva kompletteras med någon spelare utifrån. Då har jag ett förslag. Försök att se om Jackman som spelade här är tillräckligt sugen på att spela ishockey. Är han det blir han ett gott komplement till den stomme som finns kvar.

Jag vill av hela mitt hjärta lyfta på Löven-luvan och tacka spelare och ledare för denna säsong. Nästa år hoppas jag att en hel del ungdomar har mognat ytterligare så en elitserieplats skulle komma närmare än i år.

Tack Löven!

2 kommentarer

  1. Mikael h

    Tack Lennart för denna positiva blogg har läst din blogg med jämna mellanrum och hoppats att du skulle kommentera Lövens framfart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.