Vem betalar för alla överklagande ?

Överklagande

I Lycksele har det varit överklagande på att kommunen skulle bygga lastningslokaler åt Norrmejerier. Lycksele kommun fick inte bygga och Lilly Bäckland hördes uppgiven. Jag kan inte ärendet men förstår att marknaden i form av Norrmejerier har behov av lokalerna. Dom har inte velat bygga själva och har antagligen sök lokaler. Var har då marknaden varit och startat ett bygge? Norrmejerier och deras verksamhet i Umeå och länet är en viktig aktör då de produserar många fina produter som Västerbottens ost. De behöver självklart samdistribuera för att hålla nere sina kostnader för transporterna och därmed både kunderna och ägarna om de sista ska få ut rätt pris för sina produkter. Allt detta överklagande gagnar det vårt näringsliv? Politikens roll ska inte gå över till domstolar om man inte gör fel. Politiker kan bytas ut vart fjärde år och det är där kommunmedborgarna avgör vad som är rätt eller fel.

I Umeå överklagas också mycket, så det är inte en fråga enbart för Lycksele men såg att Ågren var inne på att allt överklagas i Umeå. Vi får väl se vad den nya regeringen vill ha för regler om överklagande om det är politiken som ska avgöra eller vem. Jag har sagt det förut och säger det igen . Vem törs investera i Sverige om man aldrig kommer till skott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.