Reformer – inte väpnat våld

Tamara Spric hyllar Che Guevara på sin blogg för några dagar sedan. Jag har inte uppmärksammat detta förrän idag. Jag tillhör inte dom som tror på de revolutionära kommunisterna vilket Che var, även om han blev en ikon. Hans kompis styr fortfarande i Kuba och jag kan inte med bästa vilja påstå att folk lever fritt där. Som socialdemokrat har jag valt en demokratisk väg för ett bättre samhälle och inte vapen som metod.

Sen att den politiske chefredaktören inte har uppmärksammat detta är märkligt då han gick i taket då jag återgav en historia som berättas för mig. Här har en ledande politiker i Umeå hyllat en av ikonerna för en väpnad revolution utan att han reagerat, trots att den är på vk.se.

En kommentar

  1. Anders Axelsson

    Det verkar som att du känner dig lite kränkt över andras reaktioner över din ”oskyldiga” historia fortfarande. Men att du inte vill erkänna eller förstå hur plumpt det var. Förstår du fortfarande inte vad vi kritiserade hos dig?

    Att kalla statsministern för svin och skratta åt att en 25-årig tjej blir påsatt som betalningsmedel, handlade det om. Det visade väldigt tydligt något av dig. Och det var inte speciellt vackert, tycker jag. Sånt här visar ju mycket en människa och hennes värderingar.

    Varför ber du inte om ursäkt istället? Det skulle hedra dig, Lennart Holmlund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.