Grattis Umeå IK

Igår blev det klart att Umeå IK åter vann ett SM guld i fotboll, inte helt oväntat men ändå glädjande. Med bättre resultat ökar samtidigt kraven men laget är verkligen ett gott exempel på slogan "Vi vinner i Umeå". UIK får sällskap av ytterligare ett Umeålag i serien nämligen Umeå södra.

*Veckan som kommer
Den här veckan innehåller en hel del möten utanför kommunhuset. Idag är det länsstyrelse, onsdag Stockholm och Transportforum och torsdag – fredag Europaforum och fredag – lördag utbildning inom partiet.

* Folkpartiet
Kan fortfarande inte förstå Britt-Marie Lövgrens påhopp på koncern VD med anledning av hur han är anställd. För mig helt obegripligt att en ledande politiker kan säga så, ev. bara för att synas i media. Att klanka på folk som gör bra jobb skadar bolagen. Men det kanske är det som är avsikten för både henne och den tidning hon går hand i hand med. Däremot förstod jag inte att hon skrev en motion för egen del och som kommer upp i morgon. Den handlar om kravet att "kommunala bolag som verkar på en konkurrensutsatt marknad ska styrelserna utses efter affärsmässiga kriterier och inte efter politisk färg’. Det är upp till partierna att utse sina ledamöter och det lägger sig ingen i. Motionen som har lagts kan de i så fall välja att tillämpa för egen del.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.