Högerpolitiken ger bostadsbrist

Det som rubriken anger är ingen nyhet. Så har det varit tidigare när högerpartier styrt och nu har det hänt efter lite drygt ett år med högerstyre. Det byggs i princip nästan inga små hyresrätter eller trivselboenden sedan investeringsbidraget togs bort. Detta då kvm-hyran i små lägenheterna blir för dyr vilket är till nackdel för både gamla och unga. Samtidigt har pensionärer och studenter inte fått de skattesänkningar som de välbeställda har fått.

* Miljöpartiet en svikare
Jag har i tidigare bloggar kommenterat Miljöpartiet och att de inte går att lita på. I Umeå stoppade man vägbygget som skulle ha gett en bättre miljö. Nu kryper man också under täcket på högeralliansen och köper gammal högerpolitik. En politik som går ut på att folk utanför EU ska kunna få arbetstillstånd utan inblandning från facket och arbetsförmedlingen. Ett förslag som ger lönedumpning.

Jag ställer frågan varför vi ska hålla på och förhandla med Mp om helheter i politiken då de ibland får fri lejd till gamla högerförslag som att sätta arbetsrätten och facket åt sidan? Mona du bör tänka dig för när det gäller miljöpartiet. Till viss del är de fackföreningsfientliga och anarkistiska. De ogillar tillväxt och tror på medborgarlön utan krav på folk – flum som jag kallar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.