Anders Ågren vill inte se hela sanningen

Anders Ågren är ute och cyklar lite i sin blogg idag då han blir förbaskad då jag säger att det är samma sak när det uthyrningen till Rex som en kommunal uppgift och att jag hotar. Jag ska bara citera det avsnitt som handlar om fastighets uthyrning av lokaler.

Jag citerar vad som skrivs i Ernst & Young,s rapport och då ska det inte ur generell mening inte en uppgift för en kommun. Det går att läsa mera i den blogg jag la ut i morse om detta med näringslivsklimat

Nedan följer det jag stöder mina påstående på, och vad är det för hot i detta

 

4.4.1.6 Lokaluthyrning

Sett utifrån kompetensfrågan är det i generell mening inte en kommunal uppgift att tillgodose

det enskilda näringslivet med lokaler. Att tillgodose hantverkets och småindustrins

behov av lokaler faller dock inom ramen för den kommunala kompetensen, förutsatt att

verksamheten inriktas på detta företagskollektiv i allmänhet.

Fastighets externa uthyrning av lokaler är av begränsad omfattning i förhållande till den

totala omslutningen och inte i första hand byggda för att hyras ut externt.

 

3 kommentarer

  1. Christer

    Vad ett konsultföretag kommit fram till i en rapport är väl knappast nån absolut sanning?

    ”Tänk själv” är mitt råd till dig.

  2. Torbjörn!

    Snälla Lennart! har varit sosse i hela mitt liv(34år), en del av våra skatte pengar går till TC och dom jobbar med Restaurang och nattklubbs verksamhet. Spelar ingen roll om Rex har bidrag dom mad,Faktum är att att kommunen sponsrar med bidrag till den verksamheten. Det går inte att blunda för!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.