Media ännu en gång

För en halvtimme sedan skickade jag iväg denna blogg via sms men den kom inte in, varför vet jag inte, men så här lyder den.

Idag blev vi Europas kulturhuvudstad och det var jättebra. Däremot funderar jag över medias sätt att jobba. Båda tidningarna ringde upp och frågade varför jag inte var på Rådhuset och det långt före det var slut. För mig var svaret enkellt. Jag hade andra möten inplanerade .Självklart förstod jag intentionerna från tidningarna och det var att jag höll mig unnan.

Jag bara säger vilken värld lever journalister i.

Däremot var den ingen av tidningarna som var kvar när jag kom dit , minuterna efter 20.00 för då hade de redan gått hem. När jag ska fira sådana stora händelser vill jag jobba färdigt först. Jag bara funderar varför man ställer frågan vart är du.

Vårt parti och jag tror även andra har utsett de personer som skulle hålla i hela processen och har också förtoende att de vill tacka de som bidragit till framgången på operativ nivå.

Jag är stolt och glad och tror på framtiden trots att jag inte vet vad media är ute efter. dom bryr jag mig egentligen inte om

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.