sitter och ser på insamlingen till världens…

sitter och ser på insamlingen till världens barn. Nu är min gode vän Anna Christensson död men hon såg till att varje insamlad krona kom framtill ändamålet, i hennes fall ett barnhem som heter Ladva och ligger i ryska karelens huvudstad,hon såg till själv att det blev som hon ville till barnen.
Vk vet ju hur det är och jag hoppas bara att pengarna går till de som har behov och inte till löner.
I kväll saknar jag Anna som vet hur man fick pengarna på rätt ställe och att hon skulle kunna tala om hur mycket pengar som försvinner till löner, utanför uppdraget till de som behöver

3 kommentarer

  1. Mats

    Lennart – dina tankar i detta ärende är väl bra – men du måste förstå att du är rejält ute som ledare för ett ungt attraktivt (S).

    Du är ”Betonglelle” och kommer alltid att vara det – din roll inom Umeå Kommun är över – gå i pension – satsa på travet!!!!

    ”Lägg av nu” och låt (S) utvecklas till ett ungt attraktivt alternativ inom det kommunala – partiets motståndare – ”halvan” Ågren” – och de andra ”mupparna” i alliansen är o-nollor därför finns du kvar denna valperiod – inte av egen kraft utan beroende på bristen på motstånd – önskar att Löven fick samma ”straffspark” att komma upp:

  2. Annevi

    Hej Lennart!

    En vän till dig att givet minnas, denna omtänksamma kvinna. Tanken styr mina steg, hur hennes omtanke var till barnen.
    Ett kärlekens hjärta av vackert slag, fanns nog i hennes innersta jag, för ryska karelens barn i Lavda.

    Kram Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.