Lika skatt för arbete och pension.

Har varit lite slö idag då vi diskuterat det viktigaste området Högre kvalite i välfärden, ni får läsa det på annan plats. I morse hade jag en blogg om det uppror gamlingarna påbörjat.

Nu har jag dessutom hunnit prata med Göran Persson så har jag lyssnat på talav honom och Ingvar Karlsson. I går kväll tog vi en del beslut som rör mitt ansvarsområde som handlar om ekonomi och jobb. Vi gick på det förslag som vidrivit länge nämligen att alla ska beskattats lika och det gäller pensionärer, sjuka och arbetslösa.

Så fort vi vunnit valet ska ett rejält första steg tas för att minska klyftorna mellan pension och lön i beskattningshänseende. Lika självklart ska vi ta bort avdraget för hushållsnära tjänster. Det förslaget ger pengar till välfärd i stället

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.