Björklöven, hockey och Folkpartiets kvastar

Igår hade jag travstyrelse och därför hann jag bara se 16 minuter av sista perioden. Den var väl i och för sig inte alltför dålig, men målen och ett riktigt djävlar anamma saknades. Det finns inte den aggressivitet och vilja som behövs för att vinna matcher.

Det har jag tagit upp tidigare i min blogg utan att få något vidare medhåll men idag när jag slår upp tidningarna kan jag läsa att Fagervall har samma uppfattning
 
Mera hockey
Igår träffade jag och Ågren Håkan Loob och Kulon Lennartsson som var på besök och diskuterade ishockey och då självklart evenemangsarenor. De var imponerade av vad vi gör för att skapa anläggningar, framförallt för ungdomar. Och varje krona som investeras i våra ungdomar tror jag bidrar till vårt förebyggande arbete. De delade vår syn om att en ny arena ska vara en evenemangsarena och att den behöver vara flexibel. De hade också uppfattningen att en arena ska vara så centralt placerad som möjligt.
 
Folkpartiet och kvastarna
Folkpartiets Britt-Marie Lövgren uttalade för inte så länge sedan att ”nya kvastar sopar bäst” när alliansen tillsatte sina lokala arbetsgrupper och då hon syftade på behovet av förnyelse. Igår presenterade Folkpartiet sina egna listor och det är inte mycket till nya kvastar där. Det är Lövgren, Normark, Westerberg, Sedlacek och Degerliden. Kanske bäst att sopa framför egen dörr innan man vill sopa på andra ställen.
 
Folkpartiet centralt har nu också tystat en av sina största interna kritiker då man utsett Birgitta Olsson till minister. Det sägs i media att andra personer var förstahandsval men snälla nån. Det effektivaste sättet att få tyst på en person är att sätta vederbörande i regeringen. Då finns bara en enda möjlighet och det är att ställa upp på regeringens kollektiva beslut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.