Rätt ska vara rätt

I dagens Västerbottens Folkblad finns ett TT reportage  om hockeyspelaren Nicklas Lidström sedan hans debut. Det står bl.a. att han började 1990 i Tre Kronor och att det var samma år som Ingvar Carlsson blev statsminister. Men det är fel, Ingvar Carlsson blev statsminister våren 1986 efter att Olof Palme hade mördats den 28:e februari. Ingvar var statsminister 1986 fram till 1991 då det blev borgligt styre och kom sedan tillbaka efter valet 1994 och avgick 1996 då han efterträddes av Göran Persson.  Rätt ska vara rätt.

SUCK, SUCK, SUCK
Ja, suckar gör jag då jag ser att guppen efter den ombyggda Östra Kyrkogatan är en arbetsmiljörisk för busschaufförerna så att det måste ändras om till sommaren. Vilket bolag eller konsultbolag har kommunen köpt tjänster av för att konstruera detta och har det bolaget i så fall den kompetens som behövs för att göra jobb åt kommunen? För borde det inte ses som en självklarhet att ta kontakt med kollektivtrafiken för att kunna göra rätt från början?

En kommentar

  1. Olle G K

    ”Vilket bolag eller konsultbolag har kommunen köpt tjänster av för att konstruera detta och har det bolaget i så fall den kompetens som behövs?”
    Lennart, du är kommunens högste chef, DU ska inte ställa den frågan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.