Äntligen börjar vinter OS

 

Snart börjar OS som är en riktig höjdare för en som älskar sport och främst vintersport. Vi har flera idrotter som är utmärkta eller till och med bättre att följa via TV än på plats, skidåkning utför och på längden, skidskytte, curling, konståkning, skridskor men vi får även se idrotter som sällan visas som rodel och bob och ishockeyn är också självklart mycket tittarvänligt.
 
Media å sin sida trissar upp förhoppningarna o medaljregn som sätter stor press på våra idrottsutövare. Visst har även jag förhoppningar om medaljer och det är nog även de idrottare som de flesta andra tror får några medaljer, det är Helena och Acko i skidskytte, Hellner och Kalla i längdåkning och stafettlagen, Jönsson eller någon av sprintåkarna har också goda chanser, liksom ishockeylagen, curling, puckelpist och de andra lite midre kända grenarna finns chansen liksom Anja i utförsåknig även om hon är ganska ensam i utförsåkningslaget.
 
Det är också bra att mycket av sändningarna sker i SVT så vi slipper dessa ständiga avbrott för reklam och vi hoppas bara att producenterna från Canada vet vad de ska visa. Det blir några fina TV veckor och många av sändningar kommer ju numera direktsända på kvällarna här hemma. Nu håller vi tummarna
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.