Att bli beskylld av borgare för att ha citerat Borg och regeringen.

 

En Andreas Johansson har i en kommentar till min blogg sagt att jag är osaklig när jag fört fram siffror som står i regerings vårpropposition om sysselsättningen och budgetunderskottet i min blogg. Du kan ju gå tillbaka och se vad jag skrev genom att klicka här. (http://blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2010/04/16/hogeralliansens-budget-ingen-rolig-lasning-166842)
I stort sett sa jimmy Lindberg samma sak om de två personerna nu verkligen heter så, vilket inte år att veta utan att man måste in i folkbokföringsregistret
De som nu vill ha en högerpolitik stå för den i stället och säg inte att man ljuger när man talar om att man tagit det ur regeringens egen budget. Det kallar jag osaklighet.
För mig är det dock ingen nyhet att för högeralliansen går skattesänkningar före välfärd men stå för det då och att folk i framtiden får ordna mera saker själv med det de får över av skattesänkningarna

2 kommentarer

  1. Jimmy Lindberg

    Är det detta du kallar citat? ”Konsekvenserna har blivit att välfärden har minskat och att pengarna gått till de som tjänar mest och blivit rikare. Högern har inte förändrats sedan dess födelse. Mest till de som redan har bäst”. Citatet har vi ”Borgare” inget emot, det är snarare din förmåga att dra galna slutsatser. Om Alliansen var så uppåt väggarna som du beskriver skulle de inte ha mandat att styra detta land.

  2. Mr Cool

    Holmlund förespråkar alltid offentlig ekonomi. Som chef i en stor koncern prioriterade jag alltid ekonomisk effektivitet lyckades mycket bra fick tidig pension av egen kraft vi 55 års ålder. Jag kan nu se fördelar av väl fungerande marknadsekonomi, efter ha levt i Polen i flera år. Rå kapitalism gör att sjukvården till stora delar får betalas av privata medel. Vid min fästmös fars sjukdom fick vi betala både blöjor och morfin.
    Även annan välfärd är underutvecklad, men gör det billigt att bo här med Svenska pengar, så jag trivs med valutan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.