VK diskriminerar i sin annonsförsäljning på nätet

 

Vk,s annons policy diskriminerar.
Jag träffade en person som gärna ville berätta hur illa behandlad han blivit av VK när han skulle annonsera i  Lotus/blänkaren. Han är en privatperson och har inget företag alls och de ska stämma med dess policy som är till för privatpersoner.
Han skulle sälja jordgubbar, men han skulle inte plocka gubbarna utan det fick folk göra själva, men väga och ta betalt skulle han göra.
Han blev nekad och hör och häpna att sälja jordgubbar är en tjänst. Vem fasen får då sälja något på Lotus/Blänkaren för det är ju fullt av saker att köpa. För mig är det helt obegripligt att det är en tjänst att sälja en vara. Varor finns som sagt fullt av på Lotus.
Det annonseras auktioner och många av de som annonserar är ju företagare och det är många bilar som säljs, som säljs av företagare men det är försäljarens mobilnummer som är uppsatt som kontakt.
Man måste fråga sig vad är tjänst och varor, en tjänst är att fara och putsa fönster, hushållsnära tjänster men tjänst kan aldrig vara att sälja en vara när han gör det själv. Skulle jag ha råkat ut för detta skulle jag omedelbart sagt upp tidningen
 

3 kommentarer

  1. Jens

    Javisst är det märkligt.
    Och att inte tillåta den annonsen så skulle jag verkligen stämma skiten av dom.
    Annars så måste de ju komma ut med en detaljerad förklaring på vilka som får sälja/köpa på Lotus/Blänkaren

    Ta tag i detta nu och städa upp lite i diskrimineringssmörjan.

    Men det kanske kör med Alliansen orddänga

    ”Alla kan/får inte ta del av allt”
    Kanske gäller här med….

  2. Lennart Holmlund

    Svar till Jens (2010-08-02 12:24)
    Uppstädningen är inte en politisk fråga men kände att jag måste ta upp den för jag tyckte det var mycket märkligt, en tjänst att sälja jordgubbar men all annan skit som säljs är något helt annat

  3. Erika Åberg

    I mina öron låter det som en som har ett fält för självplock och det låter som en företagsidé och som en tjänst han säljer. Det känns inte jämförbart med att exempelvis sälja en soffa på Blocket eller Lotus. Jag skulle vilja veta hur han tänkt skatta för de pengar han drar in på sin verksamhet om han inte tänkt starta en firma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.