Moderaterna pratar hellre om vart de kampanjat än om den politik de fört

 

Tänk att alla kritiker fick rätt om regeringens nya regler i sjukförsäkringen om den så kallade stupstocken. Den 1 januari i år så kastades 12 000 personer ut ur sjukförsäkringen och ansvariga för detta är regeringen och ytterst moderaten Husmark-Persson.
Vet svenska folket att denna regel är ett fullständigt misslyckande att få folk tillbaka till jobbet och endast 370 personer har fått ett osubventionerat jobb enligt regeringens myndighet försäkringskassan.
De har kommit att tillhöra den nya moderatpolitiken bidragslinjen
Som ni har sett idag så har Riedl och andrar moderater aldrig kommenterat dessa politiska fakta utan det har varit viktigare att tala om på bloggen vart man varit och gått eller kampanjat.
Ta och syna moderaterna och låt dem inte slå i dig blå dunster
 

3 kommentarer

  1. dave

    Och ni socialdemokrater fokuserar mest på vad regeringen gör, ibland kommer ni med utspel med vad ni vill göra. Men HUR ni ska göra det, det vägrar ni stå för. Skulle ni stå för det så är ni 100% säkra på att ni inte kommer till makten och därför är ni tyst om den lilla biten.

  2. Tommy

    Har sagt det förut o jag säger det igen, det finns 3st rödgröna skribenter på vk.se som nästan dagligen vräker ur sig de mest befängda saker om Alliansen o det enda som kommer ur dessa herrars huvud är att allt som Alliansen lägger fram är lögn osv, osv.
    Ni 3herrar är de bästa valarbetare som Alliansen någonsin kunde få, för de som tidigare tvekat o läser era desperata utspel blir valet enkelt, o gissa vad?

  3. Nils

    Snacka går ju men snacka så det går det går inte!

    Har inte sett att du kommenterat ett enda inlägg så varför kasta skit på de som gör det och dessutom vågar stå för sin politik? Sopa rent framför din egen dörr Lennart! Det blir bara fel när du skriver sånt här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.